Passa al contingut principal

8 Tendències Vegetarianes

LES 8 TENDÈNCIES VEGETARIANES:



LES 8 TENDÈNCIES VEGETARIANES:

I com podrem comprovar en aquest post, podrem veure que no existeix un sol típus de persona vegetariana i que les normes que segueixen, es poden classificar segons les restriccions d'uns o altres aliments.

Apiovolactovegetarianisme: Aquest corrent de vegetarianisme, poden consumir mel, ous i làctics; però tenen totalment vetat el consum de carns vermelles i blanques.

Ovolactovegetarianisme: En aquest cas els practicants poden consumir ous i productes làctics, però no poden consumir ni carn ni peix. És la variació més comuna dins la cultura occidental.

Lactovegetarianisme: Són vegetarians que no consumeixen cap tipus de carn, però sí que consumeixen làctics. Aquest corrent prové de l'Índia i és la predecessora de totes les altres corrents vegetarianes. Tot i consumir làctics, tenen vetats algun dels seus derivats depenent el procés de la seva producció.

Ovovegetarianisme: Com diu el seu nom, aquest corrent, es caracteritza per l'acceptació dels ous i la resticció de les carns o productes làctics.

Apivegetarianisme: De tots els productes animals, només poden consumir mel.

Veganisme: És una filosofia de vida que va més enllà de l'alimentació i abraça àmbits com la vestimenta, productes de la casa... La seva ètica no els permet consumir cap producte d'origen animal i s'alimenten de tot el que produeix la terra.

Crudívors: Són aquells que segueixen una alimentació vegetariana en la qual es consumeixen productes crus, o lleugerament tebis, que no han estat escalfats per sobre de 46,7 ° C (116 ° F), i mai cuits. Els consumidors de productes crus argumenten que cuinar els aliments destrueix l'essència i les porcions dels nutrients, encara que alguns creuen que el cos assimila millor certs aliments si aquests es troben lleugerament tebis i per tant més tous. Altres activen els enzims dels aliments mullant en aigua abans de consumir-los. Alguns són fruitarians, i altres mengen només aliments orgànics.

Crudiveganisme: És la doctrina simultània al veganisme i el crudisme.

Per resumir les principals tipologies de vegetarianisme, us adjuntem un quadre molt visual creat per "www.mejorRealQuePerfecto.com":






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

TORRADA D'HUMMUS

HOLA TOFUNETS, com esteu?  A vosaltres us passa que a vegades no teniu gaire gana per sopar i us fa mandra cuinar? Doncs avui us portem el plat ideal per aquests dies que no saps que fer-te. Algo lleuger, boníssim i que no t'ocuparà més de 10 minuts. INGREDIENTS  - Hummus  - Tomates cherry  - Moniato - Carabassa - Xampinyons  - Torrades - Orenga  PREPARACIÓ  La preparació d'aquest plat no té cap mena de complicació.  - Primer de tot tallem la carabassa, el moniato i els xampinyons i els coem durant uns 5 minuts a foc lent. - Suquem una torrada o les que vulgueu d'hummus ( aquest l'hem comprat al mercadona i us el recomanem 100%) i li afegiu una mica d'orenga.  - Per acompanyar, a part de la carabassa, el moniato i els xampinyons, nosaltres també hi hem afegit tomates cherry.  I això és tot, un sopar lleuger boníssim!  BON PROFIT TOFUNETS!