Passa al contingut principal

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu?

Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests. 
 Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la. https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html






INGREDIENTS
- Espinacs
- Cigrons 
- Bolets ( xampinyons) 

PREPARACIÓ 

- Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot).

- Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua.

- Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits.


- Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’oli i un cap d’all tallat a trossets petits. 

- Afegiu els bolets i quan estiguin daurats afegiu els espinacs i els cigrons i barregeu durant uns 5 minuts.


I això és tot! Us agrada més aquesta recepta o l'anterior? 

Bon profit tofunets!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

TRUITA D'ESPINACS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Us en recordeu de la truita que vam fer ja fa uns mesos? Doncs avui n'hem preparat una d'espinacs molt bona i nutritiva. INGREDIENTS   500g d'espinacs frescos 2 dents d'all 5 ous Oli Sal PREPARACIÓ Bullir els espinacs amb aigua i sal durant 5 minuts i escorrel's bé.  Saltejar els espinacs a una paella amb oli juntament amb l'all trinxat i una mica de sal.  Per altra banda batem els ous  Quan els tinguem batuts els barregem amb els espinacs  Fiquem la barreja a la paella i deixem que es coigui primer per una banda i després per l'altra.  I això és tot, esperem que us agradi la recepta! BON PROFIT TOFUNETS!