Passa al contingut principal

ALVOCAT AMB OU FERRAT

Qui no ha anat mai de bòlit i ha hagut de marxar de casa amb la panxa buida?Aquest alvocat amb ou ferrat és una opció molt nutritiva i sana i no podeu imaginar com de fàcil és cuinar-lo amb només 30 minuts prepararàs un plat deliciós i molt nutritiu.


INGREDIENTS
  • Alvocat
  • Ou
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
PREPARACIÓ

1. Talleu l'alvocat per la meitat.
2. Traieu l'os de l'alvocat i amb l'ajuda d'una cullera feu-lo més gran.
3. Trenqueu l'ou i poseu-lo al forat de l'alvocat. ( En aquest pas és possible que l'ou sigui més gran que el forat, no us preocupeu, simplement amb una cullera aneu traient la clara de l'ou fins que hi capigui).
4. Afegiu un raig d'oli, de sal i pebre.
5. Coeu-lo al forn durant uns 20 minuts ( fins que la clara comenci a tenir un color groc).


I això és tot, esperem que us agradi.


Deixeu-nos el vostre comentari si teniu suggerències, si us ha agradat la recepta, si heu tingut complicacions o per qualsevol dubte.


BON PROFIT TOFUNETS!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...