HOLA TOFUNETS, com esteu?
Com us va el cap de setmana? Esteu d'examens o esteu disfrutant del dissabte? Tant si és una cosa com una altra segur que tindreu un moment per fer-vos aquest cus-cus tant bo que hem preparat
Fa uns dies en vam preparar un de molt simple, no sé si us enrecordareu, us deixem l'enllaç per si el voleu recordar l'últim cuscus amb verdures , però el d'avui ens l'hem currat més i ens ha quedat d'allò més bo.
INGREDIENTS
- Cuscús
- Enciam
- Alvocat
- Tomata
- Cigrons
- Pastanaga
PREPARACIÓ
Cuscús
- Agafeu un got d’aigua i el fiqueu a bullir a una olla amb una mica de sal i un raig d’oli d’oliva.
- Quan l’aigua comenci a bullir, afegiu el cus-cus i apagueu el foc.
- Remeneu el cuscús i el deixeu reposar durant uns 3 minuts i ja el tindreu a punt.
Guarnició
- Talleu l'alvocat, la tomata i la pastanaga a trossets molt petitets. Si voleu coure la pastanaga queda més bo.
- Renteu amb aigua els cigrons i l'enciam.
- Per acabar afegiu la guarnició al cuscús.
Esperem que us hagi agradat la recepta.
Bon profit tofunets!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada