Passa al contingut principal

PIZZA DE COGOMBRE

HOLA TOFUNETS, Com esteu?

Avui és divendres i sabeu que vol dir això? PIZZA!
Les pizzes vegetarianes estan tant o més bones que les altres i avui us ho demostrarem amb aquesta pizza de cogombre que hem preparat!




INGREDIENTS

Per la massa: 
230 g de farina força
20 g o 3 cullerades d'oli d'oliva 
20 g de llevat premsat
5 g de sal
10 g de sucre
130 g d'aigua tèbia

Per la guarnició:

1 cogombre
1 g de formatge
1 ceba
1 Pot de tomàquet fregit

PREPARACIÓ

  - La massa es pot fer a mà o amb panificadora. Tot i que amb panificadora és més ràpid nosaltres ho vam fer a mà.  En primer lloc fiqueu la farina, l’oli i la sal  en un bol. Per altra banda barregeu l’aigua amb sucre i llevat i quan quedi diluït ho barregeu amb els altres ingredients fins que quedi una massa. 

   - Quan la massa estigui feta la deixeu reposar durant uns 5 minuts


  - Seguidament feu dues boletes amb la massa i estireu-la amb un corró fins que agafi una forma rodona. 
   
  - Fiquem la massa a una safata de forn i introduïm els altres ingredients. Primer de tot el tomàquet fregit, després el cogombre i finalment el formatge. 
  
  - Finalment la fiquem al forn durant uns 10-15 minuts a 200º. 

   I això és tot! Esperem que us agradi i us desitjem un bon cap de setmana! 

   BON PROFIT TOFUNETS!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

TRUITA D'ESPINACS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Us en recordeu de la truita que vam fer ja fa uns mesos? Doncs avui n'hem preparat una d'espinacs molt bona i nutritiva. INGREDIENTS   500g d'espinacs frescos 2 dents d'all 5 ous Oli Sal PREPARACIÓ Bullir els espinacs amb aigua i sal durant 5 minuts i escorrel's bé.  Saltejar els espinacs a una paella amb oli juntament amb l'all trinxat i una mica de sal.  Per altra banda batem els ous  Quan els tinguem batuts els barregem amb els espinacs  Fiquem la barreja a la paella i deixem que es coigui primer per una banda i després per l'altra.  I això és tot, esperem que us agradi la recepta! BON PROFIT TOFUNETS!