Passa al contingut principal

"TACOS" DE SEITAN

Hola tofunets, com esteu? 

Us agrada el Seitan? A nosaltres ens encanta i avui hem inventat una recepta que no sabíem si ens quedaria bé però ens ha quedat boníssima i per això la volem compartir amb vosaltres!

INGREDIENTS 

-Seitan
- Ceba
- All 
- Pastanaga
- Carabassó
-Xampinyons
-Alvocat
- Enciam 

Ingredients per la salsa
- Mel 
-Salsa de soja 
-All amb pols 
-Sal 
-Pebre 

PREPARACIÓ

- Per una part tallem a trossos petits la ceba, una dent d'all, la pastanaga, el carabassó, els xampinyons i l'alvocat. El seitan el tallem a dauets. 

- Quan ho tinguem tot tallat, posem la ceba i l'all a fregir a foc lent. 

- Quan la ceba tingui un color daurat i afegim els xampinyons, el carabassó i el seitan i deixem que es vagin fent a foc lent, durant uns 5 minuts. 

- Nosaltres hem fet una salsa per acompanyar els "tacos" que li dóna un gust més bo. Per fer-la agafem un vol i hi afegim 4 cullerades grans de mel, una cullerada de salsa de soja i una mica d'all amb pols, sal i pebre i ho barregem tot. 

- Finalment quan tinguem la salsa i els altres ingredients cuits, agafem les fulles d'enciam i introduïm la ceba, l'all, els xampinyons, el seitan, la pastanaga, el carabassó i l'alvocat de manera que ens quedi com a la fotografia i per acabar i afegim la salsa. 

Esperem que us agradin! 

BON PROFIT TOFUNETS!










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

TORRADA D'HUMMUS

HOLA TOFUNETS, com esteu?  A vosaltres us passa que a vegades no teniu gaire gana per sopar i us fa mandra cuinar? Doncs avui us portem el plat ideal per aquests dies que no saps que fer-te. Algo lleuger, boníssim i que no t'ocuparà més de 10 minuts. INGREDIENTS  - Hummus  - Tomates cherry  - Moniato - Carabassa - Xampinyons  - Torrades - Orenga  PREPARACIÓ  La preparació d'aquest plat no té cap mena de complicació.  - Primer de tot tallem la carabassa, el moniato i els xampinyons i els coem durant uns 5 minuts a foc lent. - Suquem una torrada o les que vulgueu d'hummus ( aquest l'hem comprat al mercadona i us el recomanem 100%) i li afegiu una mica d'orenga.  - Per acompanyar, a part de la carabassa, el moniato i els xampinyons, nosaltres també hi hem afegit tomates cherry.  I això és tot, un sopar lleuger boníssim!  BON PROFIT TOFUNETS!