Passa al contingut principal

"TACOS" DE SEITAN

Hola tofunets, com esteu? 

Us agrada el Seitan? A nosaltres ens encanta i avui hem inventat una recepta que no sabíem si ens quedaria bé però ens ha quedat boníssima i per això la volem compartir amb vosaltres!

INGREDIENTS 

-Seitan
- Ceba
- All 
- Pastanaga
- Carabassó
-Xampinyons
-Alvocat
- Enciam 

Ingredients per la salsa
- Mel 
-Salsa de soja 
-All amb pols 
-Sal 
-Pebre 

PREPARACIÓ

- Per una part tallem a trossos petits la ceba, una dent d'all, la pastanaga, el carabassó, els xampinyons i l'alvocat. El seitan el tallem a dauets. 

- Quan ho tinguem tot tallat, posem la ceba i l'all a fregir a foc lent. 

- Quan la ceba tingui un color daurat i afegim els xampinyons, el carabassó i el seitan i deixem que es vagin fent a foc lent, durant uns 5 minuts. 

- Nosaltres hem fet una salsa per acompanyar els "tacos" que li dóna un gust més bo. Per fer-la agafem un vol i hi afegim 4 cullerades grans de mel, una cullerada de salsa de soja i una mica d'all amb pols, sal i pebre i ho barregem tot. 

- Finalment quan tinguem la salsa i els altres ingredients cuits, agafem les fulles d'enciam i introduïm la ceba, l'all, els xampinyons, el seitan, la pastanaga, el carabassó i l'alvocat de manera que ens quedi com a la fotografia i per acabar i afegim la salsa. 

Esperem que us agradin! 

BON PROFIT TOFUNETS!










Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

TRUITA D'ESPINACS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Us en recordeu de la truita que vam fer ja fa uns mesos? Doncs avui n'hem preparat una d'espinacs molt bona i nutritiva. INGREDIENTS   500g d'espinacs frescos 2 dents d'all 5 ous Oli Sal PREPARACIÓ Bullir els espinacs amb aigua i sal durant 5 minuts i escorrel's bé.  Saltejar els espinacs a una paella amb oli juntament amb l'all trinxat i una mica de sal.  Per altra banda batem els ous  Quan els tinguem batuts els barregem amb els espinacs  Fiquem la barreja a la paella i deixem que es coigui primer per una banda i després per l'altra.  I això és tot, esperem que us agradi la recepta! BON PROFIT TOFUNETS!