Passa al contingut principal

TORRADES D'ALVOCAT

HOLA TOFUNETS, com esteu? 
Avui, hem preparat unes torrades d'alvocat boníssimes que son ideals per menjar a qualsevol àpat del dia. Si és per dinar millor que vagin acompanyades d'alguna altra cosa, ja que sinó es possible que us quedeu amb gana.

INGREDIENTS
- Torrades
-  1/2 Alvocat
-  2 ous
- 1 tomàta
- Orenga 
- Suc d'una llimona

PREPARACIÓ 
- Primer de tot fiquem els ous a bullir durant uns 9 minuts.
- Mentrestant tallem l'alvocat per la meitat i el triturem amb una forquilla. Nosaltres per a que quedi un gust més bo, exprimim una mica de llimona damunt l'alvocat i us prometem que queda boníssim. 
- Quan tinguem l'alvocat triturat, el suquem a les torrades i hi afegim oli i sal. 
- Per altra banda, quan tinguem els ous bullits, els pelem i els tallem i els col·loquem damunt la torrada. Fem el mateix amb una tomàta. 

I això és tot. Fàcil, saludable i molt nutritiu. 


Bon profit tofunets!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

TRUITA D'ESPINACS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Us en recordeu de la truita que vam fer ja fa uns mesos? Doncs avui n'hem preparat una d'espinacs molt bona i nutritiva. INGREDIENTS   500g d'espinacs frescos 2 dents d'all 5 ous Oli Sal PREPARACIÓ Bullir els espinacs amb aigua i sal durant 5 minuts i escorrel's bé.  Saltejar els espinacs a una paella amb oli juntament amb l'all trinxat i una mica de sal.  Per altra banda batem els ous  Quan els tinguem batuts els barregem amb els espinacs  Fiquem la barreja a la paella i deixem que es coigui primer per una banda i després per l'altra.  I això és tot, esperem que us agradi la recepta! BON PROFIT TOFUNETS!