HOLA TOFUNETS, COM ESTEU?
Ja fa més d'un mes que tenim el blog i ens hem adonat d'una cosa molt greu, encara no hem parlat ni hem fet mai cap recepta d'hummus! Però no us preocupeu que avui hem preparat un hummus que ens ha quedat boníssim i l'hem acompanyat amb aquestes torrades que podeu veure a la foto.
INGREDIENTS
Ja fa més d'un mes que tenim el blog i ens hem adonat d'una cosa molt greu, encara no hem parlat ni hem fet mai cap recepta d'hummus! Però no us preocupeu que avui hem preparat un hummus que ens ha quedat boníssim i l'hem acompanyat amb aquestes torrades que podeu veure a la foto.
INGREDIENTS
- 1 pot de cigrons cuits
- 2 cullerades de suc de llimona
- 2 cullerades de tahini (crema de sèsam)
- 1 cullerada d’oli d’oliva verge
- 2 dents d’all
- 1/2 culleradeta de sal
- 1 culleradeta de comí en grà (opcional)
- 2 cullerades d’aigua (addicional)
- Pebre vermell i julivert per decorar
PREPARACIÓ
- Molta gent cou els cigrons, però nosaltres, ho hem fet amb un pot de cigrons ja cuits. Primer de tot escorreu els cigrons.
- Poseu en el vas de la trituradora els cigrons, el suc de llimona, el tahini, els alls, el comí, les 2 cullerades d’aigua i la sal i tritureu-ho durant uns 30-50 segons o fins que quedi una pasta fina.
- Aboqueu la pasta en un bol o recipient i tireu el pebre vermell i el julivert i hi afegiu una culleradeta d’oli d’oliva verge.
- Acompanyeu-lo d'unes torrades o qualsevol altra cosa que us vingui més de gust.
Esperem que us agradi!
BON PROFIT TOFUNETS!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada