Passa al contingut principal

TORRADES D'HUMMUS

HOLA TOFUNETS, COM ESTEU? 

Ja fa més d'un mes que tenim el blog i ens hem adonat d'una cosa molt greu, encara no hem parlat ni hem fet mai cap recepta d'hummus! Però no us preocupeu que avui hem preparat un hummus que ens ha quedat boníssim i l'hem acompanyat amb aquestes torrades que podeu veure a la foto. 

INGREDIENTS 
  • 1 pot de cigrons cuits
  • 2 cullerades de suc de llimona
  • 2 cullerades de tahini (crema de sèsam)
  • 1 cullerada d’oli d’oliva verge
  • 2 dents d’all 
  • 1/2 culleradeta de sal
  • 1 culleradeta de comí en grà (opcional)
  • 2 cullerades d’aigua (addicional)
  • Pebre vermell i julivert per decorar
PREPARACIÓ
  1. Molta gent cou els cigrons, però nosaltres, ho hem fet amb un pot de cigrons ja cuits. Primer de tot escorreu els cigrons.
  2. Poseu en el vas de la trituradora els cigrons, el suc de llimona, el tahini, els alls, el comí, les 2 cullerades d’aigua i la sal i tritureu-ho durant uns 30-50 segons o fins que quedi una pasta fina.
  3. Aboqueu la pasta en un bol o recipient i tireu el pebre vermell i el julivert i hi afegiu una culleradeta d’oli d’oliva verge.
  4. Acompanyeu-lo d'unes torrades o qualsevol altra cosa que us vingui més de gust. 
Esperem que us agradi! 



BON PROFIT TOFUNETS!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

TORRADA D'HUMMUS

HOLA TOFUNETS, com esteu?  A vosaltres us passa que a vegades no teniu gaire gana per sopar i us fa mandra cuinar? Doncs avui us portem el plat ideal per aquests dies que no saps que fer-te. Algo lleuger, boníssim i que no t'ocuparà més de 10 minuts. INGREDIENTS  - Hummus  - Tomates cherry  - Moniato - Carabassa - Xampinyons  - Torrades - Orenga  PREPARACIÓ  La preparació d'aquest plat no té cap mena de complicació.  - Primer de tot tallem la carabassa, el moniato i els xampinyons i els coem durant uns 5 minuts a foc lent. - Suquem una torrada o les que vulgueu d'hummus ( aquest l'hem comprat al mercadona i us el recomanem 100%) i li afegiu una mica d'orenga.  - Per acompanyar, a part de la carabassa, el moniato i els xampinyons, nosaltres també hi hem afegit tomates cherry.  I això és tot, un sopar lleuger boníssim!  BON PROFIT TOFUNETS!