HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?
Només sentir la paraula canelons... ens tornem bojos! Si seguiu llegint podreu aprendre a fer uns canelons d'espinacs boníssims amb llet d'avena.
INGREDIENTS
- 4 plaques de canelons
- 1 manyoc d'espinacs freds
- 3 cullerades d'oli d'oliva verge
- 2 cullerades de farina
- 20 gr de mantega
- Mitja dent d'all
- Mitja ceba
- 1 polsim de nou moscada
- Mig got de llet d'avena
PREPARACIÓ CANELONS
- Comencem a coure les plaques de canelons tal com ens informa el fabricant.
- Sofregim els espinacs a foc lent durant 15 minuts fins que redueixen el seu volum. A la vegada els hi posem una mica de sal.
- Montem els espinacs a les plaques dels canelons
- Els posem al forn durant 15min a 190º
PREPARACIÓ BEIXAMEL
- Posem la mantega a la paella i un cop desfeta hi posem la farina amb la llet batuda.
- Seguim batent mentre es va fent perquè no quedin grumolls.
- Un cop feta la beixamel, retirem els canelons del forn i li tirem la beixamel per sobre.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada