Passa al contingut principal

CANELONS D'ESPINACS


HOLA TOFUNETS,COM ESTEU? 

Només sentir la paraula canelons... ens tornem bojos! Si seguiu llegint podreu aprendre a fer uns canelons d'espinacs boníssims amb llet d'avena.

INGREDIENTS 

  • 4 plaques de canelons
  • 1 manyoc d'espinacs freds
  • 3 cullerades d'oli d'oliva verge
  • 2 cullerades de farina
  • 20 gr de mantega
  • Mitja dent d'all
  • Mitja ceba
  • 1 polsim de nou moscada
  • Mig got de llet d'avena
PREPARACIÓ CANELONS
  1. Comencem a coure les plaques de canelons tal com ens informa el fabricant.
  2. Sofregim els espinacs a foc lent durant 15 minuts fins que redueixen el seu volum. A la vegada els hi posem una mica de sal.
  3. Montem els espinacs a les plaques dels canelons
  4. Els posem al forn durant 15min a 190º
PREPARACIÓ BEIXAMEL
  1. Posem la mantega a la paella i un cop desfeta hi posem la farina amb la llet batuda.
  2. Seguim batent mentre es va fent perquè no quedin grumolls.
  3. Un cop feta la beixamel, retirem els canelons del forn i li tirem la beixamel per sobre.
Esperem que us agradi, 


















BON PROFIT TOFUNETS!



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

TORRADA D'HUMMUS

HOLA TOFUNETS, com esteu?  A vosaltres us passa que a vegades no teniu gaire gana per sopar i us fa mandra cuinar? Doncs avui us portem el plat ideal per aquests dies que no saps que fer-te. Algo lleuger, boníssim i que no t'ocuparà més de 10 minuts. INGREDIENTS  - Hummus  - Tomates cherry  - Moniato - Carabassa - Xampinyons  - Torrades - Orenga  PREPARACIÓ  La preparació d'aquest plat no té cap mena de complicació.  - Primer de tot tallem la carabassa, el moniato i els xampinyons i els coem durant uns 5 minuts a foc lent. - Suquem una torrada o les que vulgueu d'hummus ( aquest l'hem comprat al mercadona i us el recomanem 100%) i li afegiu una mica d'orenga.  - Per acompanyar, a part de la carabassa, el moniato i els xampinyons, nosaltres també hi hem afegit tomates cherry.  I això és tot, un sopar lleuger boníssim!  BON PROFIT TOFUNETS!