Passa al contingut principal

PATATES I VERDURES AL FORN

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU? 

Avui hem preparat un plat molt simple i us recomanem que si el voleu fer ho combineu amb una altra cosa, com ara amb amanida, tofu seitan o el que més us agradi,  ja que si no és possible que us quedeu amb gana.
El plat que hem fet  són patates, bolets, ceba i tomata al forn i us podem assegurar que és un acompanyament boníssim que no us deixarà indiferents!

INGREDIENTS 
  • 3 patates 
  • 1 ceba 
  • 1 paquet de xampinyons  
  • Tomates cherry  
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
PREPARACIÓ
  1. Peleu les patates i talleu-les a rodanxes fines i de la mateixa mida. 
  2. Tallel la ceba, les tomates i els xampinyons a trossets petits 
  3. Afegiu els ingredients a la plata del forn. Per tal que no quedi enganxat és recomanable que fiqueu un paper de plata a sota i hi afegiu oli. 
  4. Quan tinguem els ingredients a la plata i afegim un raig d'oli, pebre i sal. 
  5. Col·loquem la plata al forn durant uns 25 minuts a 180º 
  6. Acompanyeu el plat amb alguna altra cosa que us agradi més i ja ho tindrem fet. 

Esperem que us agradi, 

BON PROFIT TOFUNETS!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

TORRADA D'HUMMUS

HOLA TOFUNETS, com esteu?  A vosaltres us passa que a vegades no teniu gaire gana per sopar i us fa mandra cuinar? Doncs avui us portem el plat ideal per aquests dies que no saps que fer-te. Algo lleuger, boníssim i que no t'ocuparà més de 10 minuts. INGREDIENTS  - Hummus  - Tomates cherry  - Moniato - Carabassa - Xampinyons  - Torrades - Orenga  PREPARACIÓ  La preparació d'aquest plat no té cap mena de complicació.  - Primer de tot tallem la carabassa, el moniato i els xampinyons i els coem durant uns 5 minuts a foc lent. - Suquem una torrada o les que vulgueu d'hummus ( aquest l'hem comprat al mercadona i us el recomanem 100%) i li afegiu una mica d'orenga.  - Per acompanyar, a part de la carabassa, el moniato i els xampinyons, nosaltres també hi hem afegit tomates cherry.  I això és tot, un sopar lleuger boníssim!  BON PROFIT TOFUNETS!