Passa al contingut principal

MACARRONS AMB VERDURES

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU? 

Com va el pont? Esteu esquiant o us ha tocat estudiar? Nosaltres hem aprofitat per preparar uns macarrons amb verdures molt bons. 

INGREDIENTS 
  • 500 gr. de macarrons
  • 1 ceba 
  • 1 pebrot vermell
  • 1 carabassó 
  • 2 hamburgueses de seitan amb espinacs
  • 1 pot de crema de llet 
  • Oli
  • Sal

PREPARACIÓ
  1. Poseu aigua amb sal a bullir i afegiu els macarrons.
  2. Talleu la ceba, el pebrot vermell i el carabassó a trossets petits. 
  3. Coeu els ingredients a foc lent, primer de tot fiqueu la ceba, ja que tarda més a fer-se i quan tingui un color daurat afegim els altres. 
  4. Talleu les hamburgueses de seitan a trossets petits i quan els altres ingredients tinguin un color daurat les afegiu a la paella. 
  5.  Seguidament afegim un pot de crema de llet a la paella i hi afegim sal i pebre i ho deixem uns 3 minuts. 
  6. Escorrem els macarrons i els barregem amb el sofregit. 

Esperem que us agradi, 

BON PROFIT TOFUNETS!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

TORRADA D'HUMMUS

HOLA TOFUNETS, com esteu?  A vosaltres us passa que a vegades no teniu gaire gana per sopar i us fa mandra cuinar? Doncs avui us portem el plat ideal per aquests dies que no saps que fer-te. Algo lleuger, boníssim i que no t'ocuparà més de 10 minuts. INGREDIENTS  - Hummus  - Tomates cherry  - Moniato - Carabassa - Xampinyons  - Torrades - Orenga  PREPARACIÓ  La preparació d'aquest plat no té cap mena de complicació.  - Primer de tot tallem la carabassa, el moniato i els xampinyons i els coem durant uns 5 minuts a foc lent. - Suquem una torrada o les que vulgueu d'hummus ( aquest l'hem comprat al mercadona i us el recomanem 100%) i li afegiu una mica d'orenga.  - Per acompanyar, a part de la carabassa, el moniato i els xampinyons, nosaltres també hi hem afegit tomates cherry.  I això és tot, un sopar lleuger boníssim!  BON PROFIT TOFUNETS!