HOLA TOFUNETS, COM ESTEU?
Avui us ensenyarem a fer pa d'anous. Un tipus de pa molt saludable, que el podem acompanyar del que més ens vingui de gust. Nosaltres l'hem untat de crema de xocolata negra.
INGREDIENTS
Avui us ensenyarem a fer pa d'anous. Un tipus de pa molt saludable, que el podem acompanyar del que més ens vingui de gust. Nosaltres l'hem untat de crema de xocolata negra.
INGREDIENTS
- 500 gr de farina
- 10 gr de sal
- 10 gr de llevat de pa
- 1/2 l d'aigua (aprox.)
- 1 ou batut
- 2 grapats de nous
- Crema de xocolata negra
PREPARACIÓ
- En un bol, tirem la farina, la sal i la barregem bé. Al centre fem un forat i afegim el llevat esmicolat. Mullem l'aigua a poc a poc, pastant amb les mans fins aconseguir una bona massa. Passem la massa a la taula i continuem pastant, estirant i recollint fins a aconseguir una massa uniforme (si ens queda molt tova, podem afegir-li una mica més de farina).
- Donem forma de bola a la massa, pelem les nous i les introduïm a la massa. Seguidament, continuem pastant, i cada cop amb més força.
- Trossegem la massa i li donem forma de panets o barres. Les col·loquem al forn, prèviament cobert amb paper antiadherent. A les barretes els hi donem uns talls superficials i transversals amb un ganivet ben esmolat i els deixem fermentar fins que dupliquin el seu volum.
- Les untem amb ou batut i els fornegem a 170-180ºC, els petits 15 minuts i els grans 20. Els deixem refredar abans de servir.
- Finalment untem el pa d'anous amb la crema de xocolata negra.
Esperem que us agradi!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada