Passa al contingut principal

XOCOLATA NEGRA AMB PA D'ANOUS

HOLA TOFUNETS, COM ESTEU? 

Avui us ensenyarem a fer pa d'anous. Un tipus de pa molt saludable, que el podem acompanyar del que més ens vingui de gust. Nosaltres l'hem untat de crema de xocolata negra.

INGREDIENTS
  • 500 gr de farina
  • 10 gr de sal
  • 10 gr de llevat de pa
  • 1/2 l d'aigua (aprox.)
  • 1 ou batut
  • 2 grapats de nous
  • Crema de xocolata negra
PREPARACIÓ
  1. En un bol, tirem la farina, la sal i la barregem bé. Al centre fem un forat i afegim el llevat esmicolat. Mullem l'aigua a poc a poc, pastant amb les mans fins aconseguir una bona massa. Passem la massa a la taula i continuem pastant, estirant i recollint fins a aconseguir una massa uniforme (si ens queda molt tova, podem afegir-li una mica més de farina).
  2. Donem forma de bola a la massa, pelem les nous i les introduïm a la massa. Seguidament, continuem pastant, i cada cop amb més força.
  3. Trossegem la massa i li donem forma de panets o barres. Les col·loquem al forn, prèviament cobert amb paper antiadherent. A les barretes els hi donem uns talls superficials i transversals amb un ganivet ben esmolat i els deixem fermentar fins que dupliquin el seu volum.
  4. Les untem amb ou batut i  els fornegem a 170-180ºC, els petits 15 minuts i els grans 20. Els deixem refredar abans de servir.
  5. Finalment untem el pa d'anous amb la crema de xocolata negra.
Esperem que us agradi!


BON PROFIT TOFUNETS!




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

TORRADA D'HUMMUS

HOLA TOFUNETS, com esteu?  A vosaltres us passa que a vegades no teniu gaire gana per sopar i us fa mandra cuinar? Doncs avui us portem el plat ideal per aquests dies que no saps que fer-te. Algo lleuger, boníssim i que no t'ocuparà més de 10 minuts. INGREDIENTS  - Hummus  - Tomates cherry  - Moniato - Carabassa - Xampinyons  - Torrades - Orenga  PREPARACIÓ  La preparació d'aquest plat no té cap mena de complicació.  - Primer de tot tallem la carabassa, el moniato i els xampinyons i els coem durant uns 5 minuts a foc lent. - Suquem una torrada o les que vulgueu d'hummus ( aquest l'hem comprat al mercadona i us el recomanem 100%) i li afegiu una mica d'orenga.  - Per acompanyar, a part de la carabassa, el moniato i els xampinyons, nosaltres també hi hem afegit tomates cherry.  I això és tot, un sopar lleuger boníssim!  BON PROFIT TOFUNETS!