HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?
Avui hem tingut el plaer d'entrevistar a David Sanahuja, l'autor del blog Receptes Vegetarianes, un referent que hem tingut per obrir i per inspirar-nos a l'hora de crear el nostre blog.
Per aquells qui no ho sàpiguen Receptes Vegetarianes és un blog que com bé diu la paraula hi ha una gran quantitat de receptes únicament vegetarianes i a part d'això també hi ha altra informació interessant sobre el món vegetarià, com ara informació sobre aliments, sobre com cuinar, de vocabulari de cuina, etc. tant en català com en castellà.
Compartirem l'entrevista que hem fet amb tots vosaltres ja que és molt interessant i segur que us agradarà:
- Ets vegetarià?Si
- Quant temps fa que ho ets ?Estrictament fa uns 4 o 5 anys. Quan vaig començar a ser vegetarià tot el que em cuinava jo era 100% vegetarià però moltes vegades que anava a casa amics o em cuinava la meva dona menjava el que hem servien, encara que hi hagués carn. Més endavant ja no menjava res que no fos vegetarià.De fet sempre que una persona es vol fer vegetariana és recomanable que vagi deixant de menjar carn i peix a poc a poc, no de cop, ja que el cos s'ha d'anar acostumant a aquest nou hàbit.A part d'això també vaig a dos nutricionistes i dietistes per saber si el que menjo, és el correcte, ja que és important compensar la proteïna.
- Que és el que et va motivar a ser-ho?Ho vaig fer com a cultura filosòfica, sóc budista i m'agrada molt la natura. A part d'això cada vegada em venia menys de gust la carn.
- Prens algun suplement?Quan vaig començar a ser vegetarià vaig anar a dos nutricionistes i dos dietistes per saber si el que menjava era correcte, ja que és important compensar la proteïna. Actualment em prenc B12.
- Com va sorgir la idea de crear el blog?No el vaig fer amb la intenció de tenir fama, sinó que jo penjava posts, si la gent els veia, bé i sinó també. Era bàsicament per fer un receptari. L'únic que de mica en mica han anat augmentat les visites fins a tenir-ne 160.995 a part de tot això també s'ha ficat de moda ser vegetarià i suposo que és per això que també tinc tantes visites.
- Hem pogut veure que gairebé no hi ha blogs de menjar vegetarià que estiguin amb català, perquè vas triar fer-lo amb català?El vaig fer amb català, ja que com he dit era com un receptari per a mi, però a mesura que vaig començar a tenir "èxit" hi havia molta gent que em demanava que penges les receptes amb castellà i així ho vaig fer.
- Totes les receptes les cuines tu?Tot ho faig jo, tant les receptes com les fotografies, com les xarxes socials, com el blog, etc.
- Quina de les xarxes socials que disposes té més èxit?Realment el meu èxit no depèn de les xarxes socials, més aviat depèn de l'actiu que sigui jo a les xarxes i de no esperar que ells vinguin a mi sinó que sóc jo qui els va a buscar. Sempre em moc per pàgines privades que parlen del veganisme.Tot i això el facebook és la xarxa que té més èxit, ja que el meu públic son sobretot dones grans, i aquestes fans servir més el facebook que no pas l'Instagram.
- Cada quan fas publicacions?Al principi vaig començar fent una publicació cada dia però se m'acumulava la feina i anavamolt estressat així que vaig decidir fer 3 publicacions al dia.Aquestes les publico a la pàgina web, l'instagram, al facebook i a altres pàgines de menjar vegetarià del facebook.Em va millor fer tres publicacions a la setmana, perquè així tinc el que dic jo " receptes a la nevera" .
- Quin de tots els diferents apartats que tens al blog ( parlem d'aliments, com cuinar, vocabulari de cuina) és la que té més audiència.Parlem d'aliments, ja que a la gent li interessa molt tenir informació sobre els aliments, els aliments que porten, els nutrients, les proteïnes... A la gent li agrada saber que és el que es mengen.
L'experiència de parlar amb un professional com el David va ser molt enriquidora i estem molt agraïts que ens hagi pogut contestar a totes les preguntes.
Us deixem l'enllaç de la seva pàgina web per si li voleu donar una ullada, val molt la pena:
- http://www.receptesvegetarianes.com/
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada