Passa al contingut principal

CIGRONS SALTEJATS

Hola Tofuntets, com esteu? 

La veritat es que aquests dies tenim molta feina a la uni i estem fent uns plats molt senzills, això si no deixen d'estar boníssims. Avui us portem un plat super saludable i ple de nutrients. 

Potser us recoda a l'amanida saltejada que vam fer fa uns dies, aquí us deixem l'enllaç per si no us en recordeu o us ve de gust tornar-la a fer : 





INGREDIENTS

Alvocat
Cigrons
Tofu
Tomàquet
Orenga
Oli d'oliva 

PREPARACIÓ 

Nosaltres vam comprar cigrons de pot ja que com hem dit, no tenim molt temps a cuinar, però vosaltres si voleu podeu comprar cigrons i bullir-los. 

- Primer de tot netegeu els cigrons amb aigua. 

- Seguidament talleu l'alvocat i la tomata a trossos petits. 

- A continuació coeu el tofu. Nosaltres vam comprar hamburgueses de tofu amb bolets i us les recomanem 100%. Tal i com podeu veure a la foto vam tallar l'hamburguesa a daus. 

- I per acabar ho podeu amanir amb un raig d'oli i orenga. 

ESPEREM QUE US AGRADI 


BON PROFIT TOFUNETS! 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

TORRADA D'HUMMUS

HOLA TOFUNETS, com esteu?  A vosaltres us passa que a vegades no teniu gaire gana per sopar i us fa mandra cuinar? Doncs avui us portem el plat ideal per aquests dies que no saps que fer-te. Algo lleuger, boníssim i que no t'ocuparà més de 10 minuts. INGREDIENTS  - Hummus  - Tomates cherry  - Moniato - Carabassa - Xampinyons  - Torrades - Orenga  PREPARACIÓ  La preparació d'aquest plat no té cap mena de complicació.  - Primer de tot tallem la carabassa, el moniato i els xampinyons i els coem durant uns 5 minuts a foc lent. - Suquem una torrada o les que vulgueu d'hummus ( aquest l'hem comprat al mercadona i us el recomanem 100%) i li afegiu una mica d'orenga.  - Per acompanyar, a part de la carabassa, el moniato i els xampinyons, nosaltres també hi hem afegit tomates cherry.  I això és tot, un sopar lleuger boníssim!  BON PROFIT TOFUNETS!