Quantes vegades
heu fer un sopar a casa dels vostres amics i no heu pogut menjar res perquè a
tots els plats hi havia o carn o peix?
Nosaltres l’altre
dia vam fer un sopar i vam preparar unes coques de recapte vegetarianes que van
encantar i tothom en va poder menjar.
INGREDIENTS
Per la massa
- 500g de farina
- 20 g de llevat de premsa
- 10g de sal
- 150g d’aigua
- 4 cullerades d’ oli d’oliva
Per a la guarnició
- Carabassó
- Tomates cherry
- Ceba
- Albergínia
- PREPARACIÓ
- Primer
de tot es fa la massa ( si es el cas que no voleu fer la massa vosaltres en
podeu comprar a qualsevol super-mercat).
- La
massa es pot fer a ma o amb panificadora. Tot i que amb panificadora és més ràpid
nosaltres ho vam fer a mà. En primer
lloc fiqueu la farina, l’oli i la sal en
un bol i finalment afegiu l’aigua i ho aneu barrejant fins que tingui el tacte
de massa.
- Quan
la massa estigui feta la deixeu reposar durant uns 5 minuts
- Seguidament
aneu agafant petites parts de la massa i estireu-la amb un corró fins que agafi
una forma allargada . Per a que us quedi la forma del coc segurament haureu de
tallar els costats amb l’ajuda d’un ganivet.
- Per
altra banda, tallarem els ingredients que ficarem a la massa. Nosaltres vam
ficar carabassó tomates cherry, ceba i albergínia tot i així es poden fer
servir els ingredients que us agradin més a vosaltres.
- Talleu
els ingredients a trossets petits i fiqueu-los damunt de la massa del coc.
- Finalment
introduïu els cocs al forn a 180º durant 20 minuts.
Esperem que us agradi
BON PROFIT TOFUNETS!!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada