Passa al contingut principal

COCA DE RECAPTE

Quantes vegades heu fer un sopar a casa dels vostres amics i no heu pogut menjar res perquè a tots els plats hi havia o carn o peix?
Nosaltres l’altre dia vam fer un sopar i vam preparar unes coques de recapte vegetarianes que van encantar i tothom en va poder menjar.





















INGREDIENTS
Per la massa
  • 500g de farina
  • 20 g de llevat de premsa
  • 10g de sal
  • 150g d’aigua
  • 4 cullerades d’ oli d’oliva

Per a la guarnició


  • Carabassó
  • Tomates cherry
  • Ceba
  • Albergínia 

  • PREPARACIÓ
-   Primer de tot es fa la massa ( si es el cas que no voleu fer la massa vosaltres en podeu comprar a qualsevol super-mercat).

  - La massa es pot fer a ma o amb panificadora. Tot i que amb panificadora és més ràpid nosaltres ho vam fer a mà.  En primer lloc fiqueu la farina, l’oli i la sal  en un bol i finalment afegiu l’aigua i ho aneu barrejant fins que tingui el tacte de massa. 

 - Quan la massa estigui feta la deixeu reposar durant uns 5 minuts

- Seguidament aneu agafant petites parts de la massa i estireu-la amb un corró fins que agafi una forma allargada . Per a que us quedi la forma del coc segurament haureu de tallar els costats amb l’ajuda d’un ganivet.

  - Per altra banda, tallarem els ingredients que ficarem a la massa. Nosaltres vam ficar carabassó tomates cherry, ceba i albergínia tot i així es poden fer servir els ingredients que us agradin més a vosaltres.

   - Talleu els ingredients a trossets petits i fiqueu-los damunt de la massa del coc.
    
   - Finalment introduïu els cocs al forn a 180º durant 20 minuts.
      
    I vosaltres, heu fet mai coques de recapte? Quins ingredients hi poseu?


Esperem que us agradi

BON PROFIT TOFUNETS!!


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

ALVOCAT AMB OU FERRAT

Qui no ha anat mai de bòlit i ha hagut de marxar de casa amb la panxa buida? Aquest alvocat amb ou ferrat és una opció molt nutritiva i sana i no podeu imaginar com de fàcil és cuinar-lo a mb només 30 minuts prepararàs un plat deliciós i molt nutritiu. INGREDIENTS Alvocat Ou Oli Sal Pebre PREPARACIÓ 1. Talleu l'alvocat per la meitat. 2. Traieu l'os de l'alvocat i amb l'ajuda d'una cullera feu-lo més gran. 3. Trenqueu l'ou i poseu-lo al forat de l'alvocat. ( En aquest pas és possible que l'ou sigui més gran que el forat, no us preocupeu, simplement amb una cullera aneu traient la clara de l'ou fins que hi capigui). 4. Afegiu un raig d'oli, de sal i pebre. 5. Coeu-lo al forn durant uns 20 minuts ( fins que la clara comenci a tenir un color groc). I això és tot, esperem que us agradi. Deixeu-nos el vostre comentari si teniu suggerències, si us ha agradat la recepta, si heu tingut complicacions o per qualsevol...