Passa al contingut principal

CUSCÚS AMB VERDURES

Hola tofunets, com esteu?

Us agrada el cuscús? A nosaltres ens encanta i avui hem fet un invent i n’hem preparat un que ens ha quedat tant bo que el volem compartir amb vosaltres.




INGREDIENTS
1 ceba
1 pebrot verd
3 Ous
Cuscús
Sal
Oli d’oliva

PREPARACIÓ
El cuscús de verdures, es pot fer amb molts ingredients i amb les verdures que més us agradin. Nosaltres l’hem fet bastant senzill, perquè com us vam dir al post anterior anem bastant ‘liats’ amb la uni i no hem tingut molt temps, però us prometem que més endavant en farem un altre amb més guarnició.  

Com preparem el cuscús?
  1. Agafeu un got d’aigua i el fiqueu a bullir a una olla amb una mica de sal i un raig d’oli d’oliva.
  2. Quan l’aigua comenci a bullir, afegiu el cus-cus i apagueu el foc.
  3. Remeneu el cuscús i el deixeu reposar durant uns 3 minuts i ja el tindreu a punt.

Les verdures
  1. Talleu la ceba i el pebrot a trossets molt petitets i els fiqueu a coure a foc lent a una paella.
  2. Per fer ous durs, heu de ficar l’aigua a bullir i quan estigui bullint afegiu els ous durant uns 9 minuts. Seguidament traieu els ous i quan estiguin freds ja els podeu pelar i tallar-los a trossos petits.
  3. Per acabar afegiu les verdures al cuscús i ja ho tindreu. 

Esperem que us agradi.




BON PROFIT TOFUNETS !

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

TORRADA D'HUMMUS

HOLA TOFUNETS, com esteu?  A vosaltres us passa que a vegades no teniu gaire gana per sopar i us fa mandra cuinar? Doncs avui us portem el plat ideal per aquests dies que no saps que fer-te. Algo lleuger, boníssim i que no t'ocuparà més de 10 minuts. INGREDIENTS  - Hummus  - Tomates cherry  - Moniato - Carabassa - Xampinyons  - Torrades - Orenga  PREPARACIÓ  La preparació d'aquest plat no té cap mena de complicació.  - Primer de tot tallem la carabassa, el moniato i els xampinyons i els coem durant uns 5 minuts a foc lent. - Suquem una torrada o les que vulgueu d'hummus ( aquest l'hem comprat al mercadona i us el recomanem 100%) i li afegiu una mica d'orenga.  - Per acompanyar, a part de la carabassa, el moniato i els xampinyons, nosaltres també hi hem afegit tomates cherry.  I això és tot, un sopar lleuger boníssim!  BON PROFIT TOFUNETS!