Passa al contingut principal

CUSCÚS AMB VERDURES

Hola tofunets, com esteu?

Us agrada el cuscús? A nosaltres ens encanta i avui hem fet un invent i n’hem preparat un que ens ha quedat tant bo que el volem compartir amb vosaltres.




INGREDIENTS
1 ceba
1 pebrot verd
3 Ous
Cuscús
Sal
Oli d’oliva

PREPARACIÓ
El cuscús de verdures, es pot fer amb molts ingredients i amb les verdures que més us agradin. Nosaltres l’hem fet bastant senzill, perquè com us vam dir al post anterior anem bastant ‘liats’ amb la uni i no hem tingut molt temps, però us prometem que més endavant en farem un altre amb més guarnició.  

Com preparem el cuscús?
  1. Agafeu un got d’aigua i el fiqueu a bullir a una olla amb una mica de sal i un raig d’oli d’oliva.
  2. Quan l’aigua comenci a bullir, afegiu el cus-cus i apagueu el foc.
  3. Remeneu el cuscús i el deixeu reposar durant uns 3 minuts i ja el tindreu a punt.

Les verdures
  1. Talleu la ceba i el pebrot a trossets molt petitets i els fiqueu a coure a foc lent a una paella.
  2. Per fer ous durs, heu de ficar l’aigua a bullir i quan estigui bullint afegiu els ous durant uns 9 minuts. Seguidament traieu els ous i quan estiguin freds ja els podeu pelar i tallar-los a trossos petits.
  3. Per acabar afegiu les verdures al cuscús i ja ho tindreu. 

Esperem que us agradi.




BON PROFIT TOFUNETS !

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

ALVOCAT AMB OU FERRAT

Qui no ha anat mai de bòlit i ha hagut de marxar de casa amb la panxa buida? Aquest alvocat amb ou ferrat és una opció molt nutritiva i sana i no podeu imaginar com de fàcil és cuinar-lo a mb només 30 minuts prepararàs un plat deliciós i molt nutritiu. INGREDIENTS Alvocat Ou Oli Sal Pebre PREPARACIÓ 1. Talleu l'alvocat per la meitat. 2. Traieu l'os de l'alvocat i amb l'ajuda d'una cullera feu-lo més gran. 3. Trenqueu l'ou i poseu-lo al forat de l'alvocat. ( En aquest pas és possible que l'ou sigui més gran que el forat, no us preocupeu, simplement amb una cullera aneu traient la clara de l'ou fins que hi capigui). 4. Afegiu un raig d'oli, de sal i pebre. 5. Coeu-lo al forn durant uns 20 minuts ( fins que la clara comenci a tenir un color groc). I això és tot, esperem que us agradi. Deixeu-nos el vostre comentari si teniu suggerències, si us ha agradat la recepta, si heu tingut complicacions o per qualsevol...