Passa al contingut principal

FLAX & KALE - Restaurant Semi-Vegetarià

Hola tofunets, com esteu? 

Avui us parlarem sobre Flax& Kale, un restaurant de Barcelona que ofereix menjar “sabrós+sa+sostenible”. Brinda una dieta “flexiterina”, que és un tipus de vegetarianisme en el que a vegades hi entra peix blau.  Una de les coses que més cuiden i tenen en compte és la salut, es per això que donen molta importància sobretot a la qualitat dels ingredients i la aportació equilibrada de nutrients. Així, un 80% dels productes són d’origen vegetal i la resta, un 20% és peix blau, caracteritzat per la seva aportació d’omega 3.

Us preguntareu per què us parlem sobre aquest restaurant i no d’un altre. Doncs l’altre dia vam anar a un esdeveniment organitzat per Erik Vokel Apartments -  uns apartaments  turístics de luxe, de disseny nòrdic que ofereixen  uns serveis i una experiència per a que els inquilins es sentin com a casa- i va donar la casualitat que Flax & Kale va fer el menjar per aquest acte.

La veritat es que quan ens van dir que el menjar era totalment vegetarià ens vam quedar de pedra, ja que no es molt comú que als actes hi hagi únicament menjar vegetarià, al contrari, moltes vegades la gent vegetariana o vegana no pot menjar res ja que no se’ls té en compte, en canvi en aquest esdeveniment tothom va poder menjar gràcies a Flax&Kale.

En tot cas el menjar estava boníssim i tant a nosaltres com a la resta de gent els hi va encantar ja que en mitja hora ja no quedava res


Aquí a baix trobareu algunes fotos que vam fer i els enllaços del restaurant i dels apartaments per si us interessa. 












Enllaços:



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ESPÀRRECS AMB XAMPINYONS

HOLA TOFUNETS,COM ESTEU?  Ens encanten els espàrrecs i avui us portem una recepta ideal per als amants d'aquest aliment. Espàrrecs amb xampinyons. INGREDIENTS   5 espàrrecs 1/2 ceba  10 xampinyons Sal Pebre PREPARACIÓ Netegem els espàrrecs i els tallem. Fem el mateix amb els xampinyons.  Posem els espàrrecs i els xampinyons en una paella a coure. Els salem i tirem el pebre. I ja està llest per menjar-lo.   BON PROFIT TOFUNETS!

COMBINAT DE BOLETS, ESPINACS I CIGRONS

Hola tofunets, com esteu? Tenim per vosaltres una nova recepta boníssima i molt nutritiva, com ja sabeu a nosaltres ens encanten els cigrons i els llegums i sempre intentem fer noves combinacions amb aquests.   Us recordeu de la recepta que vam fer fa poc de cigrons i espinacs? Ja veureu que la preparació és molt semblant. Us deixem aquí l'enllaç de l'última recepta amb espinacs i cigrons per si us ve de gust repetir-la o recordar-la.  https://somtofu.blogspot.com.es/2017/10/cigrons-amb-espinacs.html INGREDIENTS - Espinacs - Cigrons  - Bolets ( xampinyons)  PREPARACIÓ  - Primer de tot fiqueu els espinacs amb remull i netegeu els cigrons (nosaltres els hem comprat de pot). - Quan els espinacs estiguin ben nets, fiqueu-los a bullir uns 10 minuts i passats els minuts escorreu-los  fins que no quedi res d’aigua. - Per altra banda talleu els xampinyons a trossets petits. - Seguidament fiqueu en una paella a foc lent, un raig d’...

ALVOCAT AMB OU FERRAT

Qui no ha anat mai de bòlit i ha hagut de marxar de casa amb la panxa buida? Aquest alvocat amb ou ferrat és una opció molt nutritiva i sana i no podeu imaginar com de fàcil és cuinar-lo a mb només 30 minuts prepararàs un plat deliciós i molt nutritiu. INGREDIENTS Alvocat Ou Oli Sal Pebre PREPARACIÓ 1. Talleu l'alvocat per la meitat. 2. Traieu l'os de l'alvocat i amb l'ajuda d'una cullera feu-lo més gran. 3. Trenqueu l'ou i poseu-lo al forat de l'alvocat. ( En aquest pas és possible que l'ou sigui més gran que el forat, no us preocupeu, simplement amb una cullera aneu traient la clara de l'ou fins que hi capigui). 4. Afegiu un raig d'oli, de sal i pebre. 5. Coeu-lo al forn durant uns 20 minuts ( fins que la clara comenci a tenir un color groc). I això és tot, esperem que us agradi. Deixeu-nos el vostre comentari si teniu suggerències, si us ha agradat la recepta, si heu tingut complicacions o per qualsevol...