Hola tofunets, com esteu?
Avui us parlarem sobre Flax& Kale, un restaurant de Barcelona que
ofereix menjar “sabrós+sa+sostenible”.
Brinda una dieta “flexiterina”, que és un tipus de vegetarianisme en el que a
vegades hi entra peix blau. Una de les
coses que més cuiden i tenen en compte és la salut, es per això que donen molta
importància sobretot a la qualitat dels ingredients i la aportació equilibrada de
nutrients. Així, un 80% dels productes són d’origen vegetal i la resta, un 20%
és peix blau, caracteritzat per la seva aportació d’omega 3.
Us preguntareu per què us parlem sobre aquest restaurant i no d’un altre.
Doncs l’altre dia vam anar a un
esdeveniment organitzat per Erik Vokel Apartments - uns apartaments turístics
de luxe, de disseny nòrdic que ofereixen uns serveis i una experiència per a que els
inquilins es sentin com a casa- i va donar la casualitat que Flax & Kale va
fer el menjar per aquest acte.
La veritat es que quan ens van dir
que el menjar era totalment vegetarià ens vam quedar de pedra, ja que no es molt
comú que als actes hi hagi únicament menjar vegetarià, al contrari, moltes vegades la
gent vegetariana o vegana no pot menjar res ja que no se’ls té en compte, en canvi en aquest esdeveniment tothom va poder menjar gràcies a Flax&Kale.
En tot cas el menjar estava boníssim i tant a nosaltres com a la resta de gent
els hi va encantar ja que en mitja hora ja no quedava res
Aquí a baix trobareu algunes fotos
que vam fer i els enllaços del restaurant i dels apartaments per si us
interessa.
Enllaços:
- Flax & Kale: http://teresacarles.com/fk/
- Erik Vokel Apartments: https://www.ericvokel.com/
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada