Hola tofunets, com esteu?
Vosaltres celebreu la castanyada? A nosaltres ens encanta i sobretot
per les castanyes i els panellets. Avui, aprofitant l'ocasió hem preparat
uns panellets molt bons.
Ens ho hem passat molt be fent-los però és
una recepta que comporta bastant temps tot i així val la pena.
INGREDIENTS
· 1kg d'ametlla ratllada
·
1/2 kg de sucre
·
1/4 de patata per kilogram d'ametlla
·
Una llimona
·
Cireres
·
Pinyons
·
Avellanes
PREPARACIÓ
Hi ha moltes maneres de preparar els
panellets, nosaltres fem servir la recepta d'una de les nostres àvies ja que
com el menjar de l'àvia no hi ha res.
. Primer de tot ralleu tota la pela d'una
llimona.
- Seguidament fiqueu la patata (amb pela)
a bullir. Quan estigui bullida xafeu-la amb una forquilla fins que no quedin
grumolls.
- Aprofitant que la patata encara esta
calenta, afegiu el sucre i la ratlladura de llimona i aneu barrejant fins que
es formi una massa.
- Quan quedi ben barrejat deixeu-ho reposar
entre 3 i 4 hores.
- Passades les hores, feu boletes amb la
massa i fiqueu els aliments que més us agradin com a guarnició. Nosaltres hem
ficat pinyons, cireres i avellanes.
- Finalment fiqueu els panellets al forn
durant uns 20 minuts a 210º.
I això és tot. Esperem que us agradi i us desitgem una bona castanyada!
Bon profit tofunets!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada