HOLA TOFUNETS, COM ESTEU?
Avui us portem una recepta que sempre funciona i agrada a tothom. Segur que quan la facis més d'un et demanarà la recepta.
Avui us portem una recepta que sempre funciona i agrada a tothom. Segur que quan la facis més d'un et demanarà la recepta.
INGREDIENTS (per 5 persones)
- Per començar escalfem una paella amb dos cullerades d'oli.
- Tallem la ceba en juliana i pelem i tallem les patates en forma de rodanxes. Seguidament saltem la ceba a foc fort fins que agafi un color daurat.
- Quan la ceba estigui daurada abaixem el foc i hi afegim la patata.
- Per altra banda trenquem 6 ous en un bol els batem i els fiquem a punt de sal.
- Quan la patata estigui cuita, l'eixuguem de l'oli i ho barregem amb els ous batuts. Ho deixem reposar durant un minut.
- Després aboquem la barreja en una paella amb un raig d'oli i deixem que es faci.
- Quan els costats comencin a estar fets, girem la truita amb l'ajuda d'un plat i la tornem a ficar a la paella fins que es faci de l'altre costat.
- Finalment per acompanyar la truita podem sucar pa amb tomàquet i ja ho tindrem fet
Esperem que us agradi
BON PROFIT TOFUNETS!
- 6 ous
- 4 patates
- 1 ceba
- Sal
- Oli
- Per començar escalfem una paella amb dos cullerades d'oli.
- Tallem la ceba en juliana i pelem i tallem les patates en forma de rodanxes. Seguidament saltem la ceba a foc fort fins que agafi un color daurat.
- Quan la ceba estigui daurada abaixem el foc i hi afegim la patata.
- Per altra banda trenquem 6 ous en un bol els batem i els fiquem a punt de sal.
- Quan la patata estigui cuita, l'eixuguem de l'oli i ho barregem amb els ous batuts. Ho deixem reposar durant un minut.
- Després aboquem la barreja en una paella amb un raig d'oli i deixem que es faci.
- Quan els costats comencin a estar fets, girem la truita amb l'ajuda d'un plat i la tornem a ficar a la paella fins que es faci de l'altre costat.
- Finalment per acompanyar la truita podem sucar pa amb tomàquet i ja ho tindrem fet
Esperem que us agradi
BON PROFIT TOFUNETS!
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada